PROMOCJE

Polityka prywatności oraz bezpieczeństwo danych osobowych

 

1.     Administratorem baz danych osobowych przekazywanych przez Konsumentów sklepu jest Sprzedający, czyli:

Drono Strefa Łukasz Grunwald

ul. Walentego Barczewskiego 1/124

10-061 Olsztyn

NIP: 7451799262

REGON: 381474145

   

2.     Sprzedający zobowiązuje się do ochrony danych osobowych zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku oraz Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 roku. Kupujący podając przy składaniu zamówienia swoje dane osobowe Sprzedającemu wyraża zgodę na ich przetwarzanie przez Sprzedającego w celu realizacji złożonego zamówienia. Kupujący ma w każdej chwili możliwość wglądu, poprawiania, aktualizacji oraz usuwania swoich danych osobowych.

3.     Administrator nie wyznaczył Inspektora Ochrony Danych Osobowych

4.     Podane przez Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celach:

     - finansowo-księgowych

     - realizacji wszelkiego rodzaju umów

     - kontaktów biznesowych

     - rozpatrywania reklamacji i roszczeń

     - przedstawienia oferty firmy

5.     W związku z powyższymi celami, odbiorcą Państwa danych osobowych mogą być podmioty pośredniczące w wykonywanych przez administratora zobowiązań umownych np. dostawcy usług IT, księgowych, kancelarie prawne, operatorzy pocztowi i kurierzy, operatorzy płatności, dostawcy usług consultingowych

6.     Dane przechowywane są bezterminowo.

7.     Jako administrator Państwa Danych osobowych informujęże mają Państwo prawo dostępu do swoich danych oraz możliwość ich poprawiania. Przysługuje Państwu także prawo do usunięcia danych, prawo do ograniczenia lub żądania zaprzestania ich przetwarzania.

8.     Zapisując się do „Newslettera”, osoba zapisująca się wyraża zgodę na otrzymywanie informacji handlowych od Sprzedającego. W każdym mailu wysłanym w ramach „Newslettera” jest link gdzie za pomocą jednego kliknięcia można wypisać się z listy mailingowej i nie otrzymywać „Newslettera”.

9.     W celu cofnięcia zgody proszę wysłać maila na adres: kontakt@dronostrefa.pl

10.   Przysługuje Państwu prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, gdy uznają Państwo, że, przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy RODO.